Mobil logo 2020

ekologiska grönsaker efter säsong


Välkommen till vår mycket enkla gårdsbutik som vi inrett i det gamla mjölkrummet.
Här säljer vi gårdens ekologiska och KRAV-odlade grönsaker och potatis.

Öppettider

Självbetjäning dygnet runt.

Aktuellt i gårdsbutiken

10 juni o framåt

För att vi ska få en fingervisning om hur mycket färskpotatis som går åt till midsommar så får ni gärna boka  i gårdsbutiken eller via mail till order@tangagard.se. Otvättad färskpotatis i lösvikt eller tvättad färskpotatis i 1 kg påsar. Det är samma potatis , bara tvättad resp otvättad.
Nu är färskpotatisen (Solist) här från vår kollega, Lars Silwer på Bjäre. Vi har knippat lite dill också.  Det finns fortfarande lite lök och rödbetor kvar. Vår egen rödbetsjuice står på hyllan. Vi har ägg från Säresstad Kulegård. Finns inte allt framme så stöt på oss, ring Bengt på 0708910588, Ivar på 0730442551, Catarina på 0708910589.
Gårdsbutiken är ju väldigt liten så vi vill att endast ett sällskap är i butiken samtidigt, tack för att ni visar varandra och oss hänsyn
Sedan väntar vi på de färska morötterna, ni ser fälten när ni svänger ner på gården. Nu den 10 juni är de som blyertspennor så om några veckor kan ni få självplocka färska morötter

Välkomna

Just nu har vi säsongsuppehåll för Rekoringarna så välkomna hit hem till Gårdsbutiken isället!

Välkomna!


Du betalar med swish till  123 0272849, kontant (ej tillgång till växelkassa) eller via bankgiro till: 5513-9992

Välkomna till den lilla gårdsbutiken med den stora friheten!

Uppskattningen från våra gårdsbutikskunder, där många påtagligt kan visa att deras olika besvär minskar avsevärt om de äter våra produkter är en stor källa till glädje för oss.

Parkering

Vid gårdsbutiken finns det parkeringsplatser på gårdsplan mot gärdsgården. Parkera gärna där så att gårdens traktorer och andra fordon kommer fram.

Hitta hit

Väg 154 från Falkenberg mot Ullared. 7 km ut från Vinbergsmotet mot Ullared, svänger du vänster mot Långås. Kör 3 km. Där finns vi på vänster sida.
 

Följ oss på Facebook

Kan du inte komma till vår gårdsbutik går det att handla av oss på Reko Ringarna i Falkenberg, Varberg och Halmstad/Laholm. 

välkommen till oss!