Mobil logo 2020

ekologiska grönsaker efter säsong


Välkommen till vår mycket enkla gårdsbutik som vi inrett i det gamla mjölkrummet.
Här säljer vi gårdens ekologiska och KRAV-odlade grönsaker och potatis.

Öppettider

Självbetjäning dygnet runt.

Aktuellt i gårdsbutiken

11 augusti o framåt finns: Broccoli, blomkål potatis,morötter, lök, vitkål, grönkål, salladskål, kålrabbi, rödbetor, purjolök och ägg. Oftast rapsolja o honung, ibland gurka o tomater.

Vi inbjuder till guidad vandring i odlingarna söndagen den 16 augusti och söndagen den 13 september, kl 10,00 och 13,00. Samling och välkommen på gårdsplanen kl 10,00 och 13,00, sedan går vi tillsammans iväg ca kvart över. Tillfälle finns att handla i gårdsbutiken med viss hjälp när vi kommer tillbaka från vandringen.  Om det har regnat så är det bra med stövlar eller att gå barfota, vi har vattenslang att spola fötterna med. Det går nog bra att ta sig fram med barnvagnar med stora hjul.

Välkomna

Vi har även ägg från en KRAV-godkänd producent.

Välkomna!


Du betalar med swish till  123 0272849, kontant (ej tillgång till växelkassa) eller via bankgiro till: 5513-9992

Välkomna till den lilla gårdsbutiken med den stora friheten!

Uppskattningen från våra gårdsbutikskunder, där många påtagligt kan visa att deras olika besvär minskar avsevärt om de äter våra produkter är en stor källa till glädje för oss.

Parkering

Vid gårdsbutiken finns det parkeringsplatser på gårdsplan mot gärdsgården. Parkera gärna där så att gårdens traktorer och andra fordon kommer fram.

Hitta hit

Väg 154 från Falkenberg mot Ullared. 7 km ut från Vinbergsmotet mot Ullared, svänger du vänster mot Långås. Kör 3 km. Där finns vi på vänster sida.
 

Följ oss på Facebook

Kan du inte komma till vår gårdsbutik går det att handla av oss på Reko Ringarna i Falkenberg, Varberg och Halmstad/Laholm. 

välkommen till oss!