Mobil logo 2020

 Nu har vi säsongsuppehåll med Rekoringarna, men gårdsbutiken är öppen som vanligt.

Välkomna!

Reko Ringarna är köp- och sälj plattformar mellan konsumenter och lokala producenter. Inga mellanhänder. Miljö- och klimatsmart, priserna ligger på ungefär samma nivå som i affären, men kvalitén är högre, maten färskare och vår lön mer rättvis. Konsumenten "lär känna sin mat" och har möjlighet att ställa frågor direkt till oss producenter. Relationsmat är framtiden!

Falkenberg

Utlämning på onsdagar kl 18.00-18.45  udda veckor på Rådhustorget i Falkenberg

Bli medlem i Reko Ring Falkenberg på Facebook och håll utkik efter våra annonser.

Varberg

Utlämning på torsdagar kl 18.00-18.45 jämna veckor på parkeringen utanför Jem & Fix i Varberg. 

Bli medlem i Reko Ring Varberg på Facebook och håll utkik efter våra annonser.

Halmstad/Laholm

Halmstad: Utlämning på torsdagar kl 18.00-18.45 udda veckor på parkeringen utanför Granngården i Halmstad. 

Laholm: Utlämning på fredagar kl 10.00-18.00 udda veckor hos Ahlamossens Vilt.

Bli medlem i Reko Ring Halmstad/Laholm på Facebook och håll utkik efter våra annonser.

Tångagård, nu 13:e generationen på gården

Tångagård är en helt igenom KRAV-godkänd ekologisk odling av potatis, rotfrukter, lök och kål.  Vi har lager och packeri på gården.

Tångagård ligger 1 mil utanför Falkenberg på den svenska västkusten. Gården har brukats av släkten sedan dansktiden på 1600-talet. Det har varit ett traditionellt familjejordbruk med blandad produktion.  Kor, grisar, höns, potatis osv. Sedan 1987 när vi tog över så har det blivit en specialisering på ekologisk odling av potatis, rotfrukter, lök, kål mm. Bengt är 12-e generationen och yngste sonen Ivar blir den 13:e generationen som vi vet.

Det finns en enkel gårdsbutik, öppet dygnet runt för självbetjäning. På sidan "gårdsbutiken" ser du vad som finns i butiken för säsongen. På sommaren och hösten finns även möjlighet att själv få vandra ut i de vackra odlingarna och skörda sina egna grönsaker som självplock.   Vad som är färdigt för självplock hittar du på sidan "självplock".

varmt välkommen!